23 kesäkuuta, 2014

Split + muuta jaarittelua

Nyt on kyllä henkisesti niin väsynyt tyttö, ei huhhuh.

Aamulla aikasin heräsin ottamaan rokotteen ja tän piinaavaan max minuutin kestävän toimenpiteen jälkeen oonki sitten miettinyt pääni puhki, että mitä sinne reilille tarvitaan, onhan varmasti kaikki, milloin ne porukat tulee kotiin mökiltä, vitsi kun on Olliakin ikävä, pelottaa ja jännittää. Näin monta juttua samaan aikaan mun pään sisällä saikin sitten mut purskahtamaan itkuun, pariin otteeseen, tämän päivän aikana. En ihan tajuu miksi oon näin emotional, varmaan kotona yksin + matkajännitys + ikävä ei oo se paras yhdistelmä tytölle, joka lähtee ihan ensimmäistä kertaa Eurooppaan kaverinsa kanssa..

Nyt oon saanut kaiken pakattua, puuttuu vain yhdet flip-flopit, jotka äiti tuo mulle (hostellien suihkuja varten hehe). Pakkasin vaatteet isoihin minigrip -pusseihin, sain niistä tyhjennettyä ylimääräiset ilmat, niin mahtu kätevästi kaikki rinkkaan :) Rinkalla on painoa se 9,1kg, aika sopiva varmaankin? Mitä vähempi niin sen parempi tietenkin, mutta ei sentää yli 10kg paina.

#imodium
No mutta, sitten Splitiin!

Eipä siitä pahemmin voi mitään kirjoitella, 10.7. saavutaan mestoille ja festarit on 11-13.7. Splitin stadionilla, 14.7. on sitten lähtöpäivä junalla Budapestiin.

Ultra on kyllä varmasti aika kova, on paljon hyviä artisteja, jotka haluan nähdä ja paljon tuntemattomia artisteja, varmasti löytyy monta uutta lempparia.

kuva tumblr.com
Ei mitään olla oikeestaan tsekkailtu Splitistä etukäteen. Saapumispäivänä veikkaan, että ollaan niin väsyneitä, että halutaan vaan levätä ja tankata energiaa 3 päivän festareita varten, siellä on kunnon reivit tiedossa. Myös lähtöpäivänä ollaan varmaan niin poikki, että levätään vain junan lähtöön asti.

Ultra julkaisi vähän aikaa sitten kolmannen line-upin, kaikki nimet oli mulle täysin tuntemattomia, mutta eipä se haittaa (Krewella </3). Koko festarit on varmasti kesän ja reilin yksi huippukohta, mullahan on kyllä Helsingin Kyläsaareen Weekendiinkin liput :)

ultraeurope.com
Mun pitää nyt lähteä tankkaamaan auto, heittää muutosverokortti töihin (hyi joudun käydä töissä lomalla), hakea Sara ja käydä mäkissä Saran kanssa. Kirjoittelen ensi kerralla vasta reilin jälkeen sitten valitettavasti, mutta sillo sitten tulee paljon tekstiä, osissa varmaankin.

PEACE xxx



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti