04 kesäkuuta, 2014

interrail suunnitelmia

Travel is the best investment you can make in yourself. It teaches you that there are many ways to live a good, fulfilled life. It broadens your world view, yet makes you appreciate home all the more. - Joel Sartore
Reissuun jäljellä huikeat 21 päivää vielä! Tänään käytiin VR:ltä ostamassa liput, 22pv voimassa ja niihin sisältyy 10 matkustuspäivää, lipun hinnaksi tuli 269e.


Kuvan laatu on suoraan instagramista, jonne oli pakko päästä hehkuttamaan heti lippujen olemassaoloa, niin innoissani olen kyllä!

Reitiksi olemme tosiaan suunnitelleet Kööpenhamina - Berliini - Praha - Wien - Budapest - Split. En usko, että tältä reitiltä tulemme poikkeamaan, ellei nyt tapahdu luonnonkatastrofia tms. Aika innoissani olen myös reitistä ja kaupungeista, jotka ollaan valittu ja etenkin tuosta Splitistä, koska siellä odottaa ULTRA EUROPE. Liput ja majoitus on sinne buukattu aika päiviä sitten, joten pitää reissussa päästä myös paikan päälle ajoissa!




Voisin varmaa myöhemmin vielä kirjoitella, mistä kaupungeista ollaan ajateltu tsekata mitäkin. Tietenkin matkalla suunnitelmiin tulee muutoksia eikä kaikkea yksinkertaisesti ehdi/jaksa tehdä ja nähdä, mutta on hyvä vähän miettiä vaihtoehtoja valmiiksi, ettei paikan päällä sitten aleta miettimään no mitäs täältä mahtaisi löytyä.



Ultraan tulossa kyllä kovia nimiä, kaksi lineupia heillä vielä julkistamatta, niitä odotan kuin kuuta nousevaa. Toivon todella, että Krewella tulisi sinne tänä vuonna, niiltä varmasti löytyy niin paljon energiaa, että vois muillekin jakaa! Noista nimistä Knife Party ja Nicky Romero on ne, mitä odotan eniten. Molemmat näin viime vuonna Summer Soundeilla Messukeskuksessa, Nicky Romero blew my mind. Knife Partyn tuun näkemään myös elokuussa Helsingissä Weekend festareilla, mutta mitä enempi niin sen parempi! On sen verran lemppari kysessä.

Interrail suunnitelmista tulen kirjoittelemaan vielä lisää, en viitsi kaikkea yhteen postaukseen lämästä, tulis aika pirun pitkä postaus. Loppukevennykseksi pari biisiä meidän interrail-playlistiltä! Hyvin vesiaiheisia, haha.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti