30 heinäkuuta, 2014

one less problem

Yo!
Ollaan hengissä!!! Laskeuduttiin Suomeen jo tasan kaksi viikkoa sitten, eka viikko menikin sitten sairauden potemiseen, ja toinen viikko koulu- ja työasioiden järkkäämiseen. Oon juossut niin töissä ku Metropolialla ja soitellut niin monia puheluita, että saan varmasti kaikenmaailman paperit kuntoon määräaikoihin mennessä, on tää kans ollu yhtä hulabaloota, heti ku Suomeen ja arkeen ollaan palattu.

Mua hävettää, että en tänne ole vielä ehtinyt mitään kirjotella reissun jäljiltä. Meidän pitäisi vielä Saran kanssa saada vaihdettua kuvia ja Saralla on matkapäiväkirja omistuksessa tällä hetkellä.. 

Jätän tämänkin postauksen nyt hävettävän lyhyeksi, huomenna aamuvuoro taas kutsuu, joten mun pitää suunnistaa jo goisimaan. Kirjoittelen mahd. pian reilistä, oli muuten PARAS REISSU IKINÄ EI MULLA MUUTA.

Meidän reili koostu hiestä, naurusta, väsymyksestä, humalasta, krapulasta, lihaskivuista, uusista tuttavuuksista, englannin kielen puhumisesta, epämukavista sängyistä, nähtävyyksistä, hyvästä seurasta, halvasta ja kalliista ruoasta, pikaruoasta, vedenjuonnista, perseellä istumisesta, likaisista vaatteista, kylmistä suihkuista, ihanista briteistä ja ennen kaikkea uusista kokemuksista.

Mutta joo, lämpimii ilmoja vaan kaikille, nägyillään pian! 

väsyneet, hikiset & onnelliset Berliinissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti