09 kesäkuuta, 2014

first things first, I'm the realest

Hello ja ihanaa maanantaita kaikille!

Viikonloppu hurahti nopeemmin kuin osasin oottaakaan, nyt alkaa viiden päivän työputki pelkkiä iltavuoroja, fuck my life.

Lauantaina piipahdin parin kamulin synttäreillä, ensimmäisissä en ehtinyt olla tuntia pidempään, piti jo suunnistaa itään Vantaalle. Sieltä sitten päädyttiinkin Namuun, kavereilla oli V.I.P:stä sisäänpääsy niin pakkohan tilaisuutta oli hyödyntää. Nauratti kyllä kovasti, kun tilataksissa Mari huutaa kuskille "lujempaa, täs on satasen rajoitus!" , kuskia kävi kyllä sääliksi, mutta meidän piti ehtii mestoille ennen klo 23:00.




Pölläsin ruokakuvan Tialta, oli kyllä sellaset herkut, että maha kiittää ja kumartaa. Lasinalunen oli Sannan yksi synttärilahjoista, olihan sitäkin pakko kuvata sinne Instagramin puolelle. Kuvien laadut on nyt mitä on, haha.

Yöllä baarista mentiin vielä Tuomarinkylän abc:n (makkaraperunat!) pitskun fudiskentälle, missä pojat pelas jotain jalkapallopeliä, yritä siinä nyt mekon ja balleriinojen kanssa mennä messiin, hell no. Tuli vähän kiukuteltua, että eikö nyt vois mennä jo nukkuu, kyl ne alle 5h yöunet paino jo sen verran.

Sunnuntaina mentiinkin Ollin kanssa sitten Korkeasaareen, nähtiin supersöpöt mangustit! Vähän kyl ihmetytti, et miksi ne petokissat vetää sellast samaa rundii edes takas sitä häkin vierustaa pitkin, ei voi olla ihan normaalii?


Mutta, mä riennän nyt töihin, iltavuoro kutsuu, yök!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti